Afgelopen zaterdag, 23 februari 2013, had Eva wedstrijd met twee texelse paarden in Barsingerhorn.

Eva startte Eva startte Belle Lady Texel (KrackC x keur, sport, pref Farmer x elite, pref, pres, sport Caritas) en Zeestar Texel (Ferro x keur pref pres Nabuur) in het ZZ Licht.

Het was voor Zeestar Texel z’n eerste indoor wedstrijd aan de overkant en dus niet op het vertrouwde eiland. Zeestar vond het best spannend maar deed erg zijn best en voelde goed. De combinatie werd beoordeeld met 213 en 210 punten! Met leuk jurycommentaar: Mooie combinatie! Succes!

Belle Lady Texel voelde afgelopen zaterdag weer erg goed! Belle was beide proeven erg goed gehoorzaam en liet haarzelf super zien. Dit resulteerde 2x in een eerste plaats met 226 en 230 punten! Met erg leuk jury commentaar: Fijn paard met veel talent!

Al met al een erg goede wedstrijd voor Eva en onze de Texelse paarden aan de vast wal!

Belle eerste plaats in ZZL Barsingerhorn!