Afgelopen vrijdag, 22 febuari 2013, liep Zip A Way Texel (Krack C x prok Democraat) mee tijdens Rondje Instructie in Ermelo.

Rondje Instructie werd dit keer gegeven door Hans Peter Minderhoud die de opbouw van het jonge dressuurpaard naar Grand Prix niveau wilde laten zien.

Een van de leerlingen die mee reed was Marieke van der Putten met Zip A Way Texel. Deze combinatie had Hans Peter Minderhoud meegenomen om goed de overgang naar het zwaardere werk te kunnen laten zien.

Zip A Way Texel is door Eva opgeleid tot het Z niveau, als 6 jarige is de training overgenomen door Marieke van der Putten, werkzaam bij N. Werner, E. Gal en H.P. Minderhoud, om hem klaar te maken voor de Grand-Prix. Op dit moment vormen Zip A Way en Marieke een topcombinatie in het ZZ-Zwaar.

Het was erg leuk om afgelopen vrijdag te zien hoe Zip A Way Texel gereden werd. Hij was in het begin een beetje gespannen maar later kreeg Marieke hem erg fijn en liet hij zich geweldig zien!

Een zeer leerzaam rondje instructie en wij zijn super trots op ons fokproduct dat zich zo goed ontwikkeld onder deze goede amazone!
Rondje Instructie in Ermelo met Zip A Way Texel!
Hieronder een filmpje met een kleine impressie van Zip A Way en Marieke.
https://www.youtube.com/watch?v=gnsBnb_ioUw