Wat een geweldig weekend voor Britt!

Een druk maar zeer succesvol weekend voor Britt en haar paarden tijdens de Subtop Meerdaagse in Tolbert!
In de Children rubriek kwam Britt met maar liefst 3 paarden aan de start. Ze won beide proeven met onze goedgekeurde KWPN hengst Jerenzo Texel (Enzo Ferrari x elite ibop d-oc pref prest Jazz) met geweldige scores! De jury waardeerde de teamproef met 78,475% en de individuele proef met 75,361%. Ongelofelijk!
Britt heeft zo naar uitgekeken om met Jerenzo wedstrijden te gaan rijden, ze wordt over 2 maanden pas 14 jaar en mocht dan ook niet eerder met hem starten. Vorige week maakte ze met Jerenzo haar wedstrijddebuut in het Z1 en scoorde daar ook al ruim 73%. Jerenzo Texel wordt dit jaar 10 jaar oud en is met Eva Grand Prix geklasseerd. Het is zo’n fijne werkwillige en vooral brave hengst! Dat heeft hij dit weekend maar weer bewezen!
Naast Jerenzo startte Britt met Mid Knight Texel en met Dark Knight Texel. Beide ruinen zijn van de hengst Wynton. Dark Knight is haar ervaren troef waarmee ze opnieuw ruim 78% scoorde en 2e werd.Mid Knight is net 7 jaar oud, heeft nog weinig gezien maar ook dat gaat elke wedstrijd beter! Gisteren reed ze naar een 3e plek met 74,70%.
Bij de rubriek Pony’s won Britt met haar pony Nur fuer Dich Texel de selectie wedstrijd van de KNHS Anemone Horse Trucks Competitie!
Al met al een top dag, super georganiseerd en heerlijk gereden!
Foto door Eva Peerenboom