4 talentvolle veulens bij Prinsjesdag!

Total Lady Texel๐ŸŒŸ๐Ÿคฉ
Governor x elite sport prok Ferro x elite pref prest sport d-oc Farmer
Dochter van topmerrie Wonderlady Texel! ๐Ÿ† In 2006 was de Ferro-dochter Wonder Lady Texel รฉรฉn van de opvallendste driejarige merries van Nederland en werd zij uitverkozen tot reservekampioene van de Nationale Merriekeuring. Nadat zij voor een recordbedrag werd geveild, presteerde Wonderlady Texel zelf verdienstelijk in de sport en is zij sinds enkele jaren weer terug op de oude stek bij familie Van der Linde op Texel. Nu dient Wonder Lady Texel de fokkerij en gaf zij al meerdere dressuurtalenten, waaronder dit bijzondere merrieveulen Total Lady Texel โ€“ dochter van de sterke vererver Governor. Grootmoeder Lady Texel is รฉรฉn van de vaandeldragers van de Texel-fokkerij en gaf onder meer het Grand Prix-dressuurpaard Belle Lady Texel.
๐Ÿšจ Aanstaande dinsdag bij Veulenveiling Prinsjesdag in Ermelo!
Terra Evieta Corieta Texel ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ธGlamourdale x ster sport prok Jazz x keur pref sport Burggraaf
๐Ÿ”ธMerrieveulen
๐Ÿ”ธGeboren op 14-7-2023
Vader Glamourdale is de wereldkampioen onder Charlotte Fry en behoort tot de meest imponerende dressuurhengsten van het afgelopen decennium. Moeder is de ZZ-Licht geklasseerde merrie Evieta Corieta Texel, die teruggaat op top fokmerrie Rieta Corieta. Deze Burggraaf-merrie is moeder van Lichte Tour-paard Kado Rieta Corieta Texel en grootmoeder van Grand Prix-paard Eurolife Texel en de KWPN-gekeurde Jerenzo Texel. Overgrootmoeder Heorieta gaf de Grand Prix paarden Black Painted Texel en Dark Knight Texel en is grootmoeder van de Grand Prix merrie Belle Lady Texel. Al met al, een genetisch verhaal om van te dromen.
Trendwatcher Texel ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ธExtreme US x ster prok ibop Glocks Toto jr x elite sport prok Jazz
๐Ÿ”ธHengst
๐Ÿ‘‰๐ŸปMorgen bij @veulenveilingprinsjesdag, 17.00u start de veiling!
Vader Extreme US was de verrichtingstopper bij het KWPN in het voorjaarsonderzoek van 2022 met 89 punten en valt op door zijn compleetheid als dressuurhengst. Extreme US verenigt de genen van Escamillo met Vivaldi en Don Schufro en is daarnaast gefokt uit een uitmuntende moederlijn. Dat laatste geldt ook voor Trendwatcher Texel, die aan moederszijde het bloed van Glockโ€™s Toto Jr en Jazz voert. Grootmoeder Etesse Texel presteerde in de sport en dat geldt ook voor vierde moeder P.Corofina Texel. Zij stond daarnaast aan de basis van een heel stel getalenteerde dressuurpaarden. Keer op keer geeft deze lijn van de Texel-fokkerij opvallende, sterk bewegende paarden met uitstekende modellen.
Tom Cruise Texel is klaar voor Veulenveiling Prinsjesdag! ๐Ÿš€
๐Ÿ”ธHermes x elite sport prok Negro x pref prest prok Krack C
๐Ÿ”ธ Hengst
Vorig jaar op het Wereldkampioenschap in Herning overtuigde de KWPN-hengst Hermes vriend en vijand door met Dinja van Liere twee dik verdiende bronzen medailles in de wacht te slapen. De Easy Game-zoon valt keer op keer op door zijn extreme aanleg voor de Grand Prix-oefeningen en bewijst dit op het allerhoogste toneel.
In dit hengstveulen Tom Cruise Texel is Hermes aangepaard met de sport en elitemerrie Feniz Texel โ€“ dochter van de Grand Prix-vererver Negro. Grootmoeder Veniz gaf daarnaast al de KWPN-gekeurde hengst Enzo Ferrari en is grootmoeder van de bij het KWPN goedgekeurde hengsten Network en Pernod RS2.
Opzoek naar een zeer kwaliteitsvol hengstveulen? Kom morgen naar @veulenveilingprinsjesdag of bied online!๐Ÿ‘๐Ÿป