Vanavond bij Veulenveiling Midden-Nederland! 

Touchscreen Texel
Las Vegas x elite sport Voice x pref prest prok KrackC
Hengst
‘Fokker Van der Linde uit de Cocksdorp ontbreekt ook dit jaar niet met veulens op onze veiling. Hij presenteert dit jaar een hengstveulen van Las Vegas. De grote, imponerende en sterk gebouwde hengst die met drie verschillende ruiters aan de finale van het WK voor jonge dressuurpaarden heeft deelgenomen.
Moeder Dolce Corieta Texel is een elite en sport merrie die Z2 geklasseerd is. Ze is een dochter van Voice (v. De Niro) die het zelf ook tot GP heeft gebracht. Tweede moeder Veniz (v. Krack C) heeft de pref, prest en prok predicaten en is moeder van de hengst Enzo Ferrari (v. Painted Black). In de vierde generatie zien we het GP-paard Opartout Texel en de LT-paarden Jeorieta VDL en Zeestar Texel.’
De veiling start om 18.15u Locatie: De Nieuwe Heuvel in Lunteren.