Gitzwarte merrie van Governor

Wat een knap gitzwart merrieveulen is er gisterenavond geboren! Ze stamt af van de welbekende hengst Governor, onder het zadel bij Adelinde Cornelissen.
Moeder is één van de bekendste merries uit onze fokkerij: elite sport prok Wonderlady Texel (Ferro x keur pref prest sport Farmer). Deze Ferro-dochter werd uitgeroepen tot reservekampioene van de Nationale Merriekeuring in 2006 en viel telkens op door haar uitzonderlijke bewegingstalent. Grootmoeder Lady Texel bracht het Grand Prix-dressuurpaard Belle Lady Texel en gaat terug op de stammoeder Heorieta – moeder, grootmoeder en overgrootmoeder van een eindeloze lijst aan succesvolle dressuurpaarden.
Vorig jaar veilden we halfzus en bewegingstopper Special Lady Texel (v. Jameson RS2) bij Veulenveiling Prinsjesdag, swipe voor een foto!