386. Paycheck Texel door naar de 2e bezichtiging!

Na drie dagen eerste bezichtiging staat de teller voorlopig op 46 voor de tweede bezichtiging geselecteerde hengsten. Op deze derde dag kregen 14 hengsten groen licht.

“We hebben weer een heel stel hengsten in de baan gehad vandaag. Van een hengst als Toto Jr. hebben we al een aantal zonen goedgekeurd dus dan probeer je alleen de betere te selecteren voor Den Bosch, dat heeft vandaag tot zes geselecteerde zonen geleid”, vertelt commissievoorzitter Bert Rutten. “Ook vandaag hebben we meerdere complete paarden kunnen aanwijzen voor de tweede bezichtiging, die zowel qua type als beweging hebben kunnen overtuigen en daarnaast ook genetisch gezien interessant lijken te zijn. Dus dat biedt goede hoop voor het volgende selectiemoment.” In totaal beoordeelde de hengstenkeuringscommissie vandaag 46 hengsten.

386. Paycheck Texel
Glocks Toto jr x elite pref ibop prok Ferro x keur pref prest sport Ladalco x keur pref prest Nabuur
VB 2e-bezichtiging d-oc
Geboren 14-4-2020
Stokmaat 1.71

Bron KWPN