Succesvolle K&U Wedstrijd voor Britt en Dark Knight Texel!

Wat een succesvolle K&U wedstrijd had Britt gisteren met Dark Knight Texel in Lunteren! De combinatie scoorde in de Children rubriek 76,80%, wat betekent dat Britt haar eerste score binnen is om internationaal te mogen starten!
Zoals de jury zelf vertelde: Hetzelfde jurykoppel als bij de young riders jureerde ook de Children. “Dit was een leuke groep en ik was er enorm gecharmeerd van”, vervolgt Hamoen. “Robin reed met Helena een fantastische proef, heel constant en fijn van de hand af. Sophie rijdt ook met een fantastisch paard in de rondte en Britt had Dark Knight Texel ook super aan de hulpen. Het zag er heel makkelijk uit en deze combinaties zijn aan elkaar gewaagd.”
De Children rubriek is van 12 t/m 14 jaar, waarin FEI proeven gereden worden en waarbij de deelnemers minimaal een winstpunt in het Z1 behaald moeten hebben om deel te nemen.