KWPN Online Hengstenkeuring

Bron KWPN 23/1: Een deel van de zevenjarige dressuurhengsten zou eigenlijk hun opwachting maken op het WK Jonge Dressuurpaarden. Dat verhaal is bekend, door corona ging er vrijwel geen evenement door, waaronder ook het geschrapte WK in Verden. Toch kunnen de dressuurliefhebbers de hengsten uit de J-jaargang na lange tijd weer zien. In een vooraf opgenomen showblok komen acht hengsten in actie.

De voor het WK geselecteerde Jameson (v.Blue Hors Zack) en Just Wimphof (v.De Niro) worden door Marieke van der Putten en Renate van Uytert – van Vliet gepresenteerd. Dream Boy-zoon Jheronimus komt met zijn nieuwe amazone Kirsten Brouwer in actie.

Zes kwaliteitsvolle hengsten
Eva van der Linde presenteert de in het ZZ-Licht geklasseerde Jerenzo Texel (v.Enzo Ferrari). Ferdeaux-zoon Jerveaux verschijnt onder het zadel van Bart Veeze, terwijl Kimberly Pap de vorderingen van haar Vivaldi-zoon Turfhorst Jersey demonstreert. Kim Koolen laat de vooruitgang van For Ferrero (v.For Romance) zien en Charlotte Fry doet dat met Johnson-zoon Jayson.

Interessant programma
We zien de hengsten aan het einde van het middagprogramma, dat zich op vrijdag 5 februari tussen ongeveer 13:00 en 18:20 afspeelt. Het belooft een interessante middag te worden, kijk vooral mee op KWPN.tv!

–> De presentatie kan je hier terug kijken.