Terugkijkend op dit weekend kunnen we wel vaststellen dat het een weekend vol hoogtepunten was!

Allereerst vrijdag 31 januari, de verjaardag van Eva! Wij zaten samen met de Familie Smeenk gezellig bij de KWPN Stallion Show in Den Bosch de jonge hengsten te inspecteren, terwijl Eva op haar verjaardag na lange tijd weer gestart heeft met Dark Knight Texel (v. Wynton) in de klasse Intermediaire 2! De prachtige combinatie scoorde bijna 65%!

Ook Shanna Lust startte na lange tijd weer met Black Painted Texel (v. Painted Black) in de Intermediaire A. Deze combinatie werd gewaardeerd met bijna 66%! Beide paarden komen uit dezelfde moeder Heorieta Texel, een van onze top stammerries.

Op vrijdag avond konden we op de KWPN Stallion Show genieten van de door ons gefokte Ego Tripper Texel (Jazz x pref elite pref Ferro). Hij liep onder eigenaresse Marjan Hooge mee bij de In Memoriam Show van de hengst Jazz. Ego Tripper Texel wordt door Marjan uitgebracht op Grand Prix niveau. Het was prachtig om naar te kijken!

Vervolgens zaterdag 1 februari, onze kleindochter Britt mocht met beide pony’s naar de Regiokampioenschappen van Noord-Holland. Ze stelde haar pony’s zó netjes voor – Topaas in de klasse L1 en Allstar in de klasse B – dat ze met allebei de pony’s regiokampioen werd met een gemiddelde score van 72,25%! Wat zijn wij ontzettend trots op deze prestatie, op naar het NK!

Als laatste presenteerde Eva zaterdag avond onze gekeurde hengst Jerenzo Texel op de KWPN Stallion Show in Den Bosch. Ze liet zien hoe fijn hij al door de Z2 oefeningen heen loopt en hoe geweldig braaf hij blijft in zo’n ambiance! Alle verplichtingen vanuit het KWPN zijn nu voorbij, dus gelukkig is de hengstencompetitie nu ook afgesloten. Jerenzo Texel wordt uiteraard ook dit jaar ter dekking aangeboden. Bent u opzoek naar een grootramige, brave en knappe hengst? Neem dan contact met ons op!

Nieuwsbericht Black Painted Texel
Nieuwsbericht Dark Knight Texel