Wat een topper!

Gisteren, 11 juni 2016, kreeg Iveniz Texel (Negro x pref prok Krack C, halfzus van Enzo Ferrari) de hoogste beoorling tijdens de Stamboekkeuring in Wamel van juryleden Marian Dorresteijn en Toine Hoefs.

Voor zowel haar exterieur als beweging scoorde ze 90 punten!

We verkochten Iveniz Texel tijdens Veulenveiling Prinsjesdag 2013 aan Robin van Lierop en Seth Boschman. RS2 Dressage van harte gefeliciteerd!

Op KWPN.nl schreven ze het volgende;
Bij ons team ging de hoogste score, 90 voor zowel exterieur als beweging, naar Iveniz Texel. Een uitzonderlijke merrie met veel uitstraling, geweldig opwaarts gebouwd en zo bewoog ze ook. Ze liet daarbij heel veel tact, balans, schakelvermogen en fantastische mooie overgangen zien. Tijdens haar optreden in de ring hebben we haar een extra ronde laten draven, zodat iedereen nog even van haar kon genieten!” De 1.74 metende vosmerrie is gefokt bij Wim van der Linde op het eiland Texel. Ze staat nu geregistreerd bij RS2 Dressage Center in Mook. Veilingveulen Iveniz Texel is een dochter van Negro en komt uit de preferente Veniz (v.Krack C). De laatste is tevens de moeder van de voor het KWPN en verschillende buitenlandse stamboeken goedgekeurde Enzo Ferrari.
https://www.kwpn.nl/2016/06/sk-wamel-sterrenregen-royale-dressuurpaarden/

En op horses.nl;
Op de Stamboekkeuring in Wamel was de driejarige Iveniz Texel gisteren met 90 punten, voor zowel exterieur als beweging, de topper van de dag. Deze halfzus van de goedgekeurde KWPN-hengst Enzo Ferrari was op de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag 2013 het duurste merrieveulen. Deze dochter van Negro van fokker van Wim van der Linde werd toen afgeslagen op 20.000 euro en werd gisteren geroemd om haar uitstraling, opwaartse bouw, tact, balans, schakelvermogen en goede overgangen.
https://www.horses.nl/sport/negentig-punten-iveniz-texel-op-sk-wamel/