Vannacht, 21 april 2016, is er een zeer chique merrieveulen van Ferdinand -Vivaldi x Havifdoff – geboren.

Ze komt uit onze elitemerrie Arieta Texel (Jazz x elite pref sport Goodtimes x elite pref prest Ladalco)

In de verrichtingsrapportage van het KWPN schrijven ze het volgende over de hengst Ferdinand:

Ferdinand is een eerlijke, betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bwerken. De stap is zuiver, goed tot zeer goed van ruimte met veel tot zeer veel lichaamsgebruik. De drag is goed van ruimte, gedragenheid en zelfhouding. De galop toont zeer veel ruimte en kracht. Ferdinand beweegt met veel souplesse, zeer veel zelfhouding en zeer veel balans. Als dressuuurpaard heeft Ferdinan veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.