Zaterdagavond, 16 april 2016, geboren! Een zeer mooie donkerbruine hengst van Glock’s Zonik!

Hij komt uit de elitemerrie Cyril Texel (Gribaldi x prest pref ster Jazz)

Over de hengst Glock’s Zonik schreef De Hoefslag afgelopen week het volgende:

Een paard waar je kippenvel van krijgt, dat is Glock’s Zonik. De hengst loopt de sterren van de hemel in de Lichte Tour met Edward Gal, en we kunnen niet wachten om hem te zien schitteren in de Grand Prix.

Zijn ruiter dicht hem alle talent van de wereld toe. En iedereen kan het zien: Glock’s Zonik is een ster. De donkere beauty is een kei in verruimen, verkorten, oprichting, en het is alsof hij springveren onder zijn hoeven heeft, zo hoog komt hij van de grond. Hij verscheen de afgelopen jaren slechts enkele keren in de ring, maar lijkt nu al een crack.

Lees meer op: https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/glocks-zonik-al-crack.html