Gisteren, 27 november 2012, was een succesvolle ibopdag voor Stoeterij van der Linde Texel.
Op het programma stonden 3 merries die Eva voor moest brengen.

De eerste merrie, Arieta Texel (Ferro x keur sport pref Ladalco), is een fokmerrie van Stoeterij van der Linde. Deze merrie is nu ongeveer een maand onder het zadel en is op dit moment drachtig van Florencio.
Arieta Texel deed het erg netjes, ze is in het stamboek opgenomen, ster verklaard en behaalde de Ibop met 75 punten!

De tweede merrie, Devede (Vivaldi x Wolfgang), is een 4 jarige merrie van A. Ubels. Eva reed deze merrie alleen voor de Ibop. Dit ging erg goed, de merrie is elite verklaard en behaalde de ibop met 75 punten!

Succesvolle Ibopdag in Barsingerhorn!

De laatste merrie, D’Alcatrasse Texel (Lingh x keur Ferro), is een 4 jarig fokproduct van ons maar afgelopen jaar verkocht aan de heer Smeenk in Dronten. De merrie is op dit moment drachtig van Wynton. D’alcatrasse Texel liet zich goed zien en is keur verklaard, ze behaalde de ibop met 77.5 punten!

Op de foto D’Alcatrasse Texel als driejarige op de keuring.