Britt en Jerenzo Texel Reservekampioen Z1 Paarden!

Britt en onze KWPN hengst Jerenzo Texel winnen vandaag ZILVER op de KNHS Indoor Kampioenschappen in de klasse Z1 paarden!

Ongelofelijk! Wat een prestatie en dat op je eigen verjaardag, een beter cadeau kun je je niet wensen als je 14 wordt!

Jerenzo stond er onwijs goed aan en wat reed Britt knap de proef! Het was spannend tot het laatste moment, we wisten dat er nog een aantal sterke combinaties kwamen, maar ze wordt gewoon reserve kampioen! Het is toch geweldig!

Gisteren reed Britt met Nur Fuer Dich mee in het Z2 pony’s. Ze reden een hele nette proef & kür op muziek en eindigden op een mooie 6e plaats. De combinatie was met beide paarden net terug van CDI Lier, veel geleerd en weer een ervaring rijker! Dit is een lekkere revanche.

Wij gaan genieten, even ontspannen en dan weer klaar maken voor Indoor Brabant as vrijdag!

Fotograaf: Ingrid Truijens