Vier stermerries op de stamboekkeuring!

Afgelopen maandag hadden we een drukke stamboekkeuring in Middenbeemster van KWPN Noord-Holland!
Met 4 merries gingen we die kant op en uiteindelijk werden ze alle 4 ster en was er eentje bijna kwijt! Oeps..
Maar dat was wel onze topper van de keuring! Premium Lady Texel (Jameson RS2 uit Belle Lady Texel elite ibop prok sport v KrackC) kreeg namelijk 75 punten voor exterieur en 85 voor bewegen. En ging dus een extra rondje over het veld!
De andere drie merries; Plage Corieta Texel (Glocks Toto jr x Jazz ), Polithyia Texel (Glocks Toto jr x Apache) en Oveniz Texel (Glocks Toto je x Krack C) werden ook ster en zijn op 22 juli aanwezig bij de Centrale Keuring!
Vandaag werd de driejarige merrie van Lisette, Pride Catrasse Texel (Just Wimphof x Ferro), ster verklaard op de stamboekkeuring van Utrecht. Supe