Het hengstenbal gaat nog even door!

Afgelopen nacht werden er twee prachtige hengstveulens geboren.
De eerste is van de Grand Prix hengst Hermes. Hij komt uit onze elite sport prok merrie Feniz Texel (Negro x pref prest prok KrackC).
Feniz Texel is onze super fokmerrie! Ze is de volle zus van Iveniz Texel RS2 (v Negro). Iveniz was Nederlands Kampioen op de NMK in 2016 en is de moeder van de dit jaar gekeurde kampioenshengst Pernod RS2. Feniz Texel is oa moeder van Nouvelle Feniz texel (Glocks Toto jr) welke 2e werd op de NMK in 2021.
Vervolgens kreeg elite ibop prok merrie Fay 1 Texel (Jazz x Ferro) een heel chique zwart hengstveulen van Las Vegas. Overgrootmoeder V’Alcatrasse Texel is oa de moeder van het Grand Prix paard Ego Tripper Texel van @marjanhooge.
En nu is het wachten op de laatste drie veulens!