Paycheck Texel uitgenodi

,
Geweldig! Onze hengst Paycheck Texel is uitgenodigd voor het KWPN verrichtingsonderzoek! Top klaargemaakt en voorgesteld door het team van MT-Stables!
De vader van Paycheck Texel is de hengst Glocks Toto jr en de moeder is elite ibop pref prok merrie Zeorieta Texel (Ferro x keur pref prest sport Ladalco). Het is een volle broer van de aangewezen hengst Landmark Texel die verkocht is naar Tsjechië.
Daarnaast is de hengst Prisco RS2 van Tørveslettens Sylvester uitgenodigd en geprimeerd! Deze hengst komt uit de door ons gefokte merrie Iveniz Texel RS2 v Negro. Gefeliciteerd RS2 Dressage Center de Horst B.V.!
De dagprijs van de Anemone Horsetrucks B.V. hengstencompetitie ging gisteren naar Femke de Laat – Dressuurstal met de hengst Network (Just Wimphof uit Keyveniz Texel stb-ext pref D-OC v Negro). Hij scoorde een 10 voor harmonie! Keyveniz is de volle zuster van Iveniz Texel. Gefeliciteerd eigenaren & fokkers Daan Staller & Danique Broekema!