Jerenzo Texel officieel Grand Prix geklasseerd en mooie resultaten!

,
Allereerst is Jerenzo Texel officieel Grand Prix geklasseerd! Een top prestatie voor onze 9 jarige goedgekeurde KWPN hengst. Geweldig! Eva zal Jerenzo tijdens de KWPN Stallion Show presenteren in het showblok ‘The key to Grand Prix’ op vrijdag 3 februari.
Verder had de net 6 jarige ruin Mid Knight Texel -op de foto- (Wynton x elite pref prest eptm sport Goodtimes) vandaag zijn Z2 debuut! Hij kreeg mooie cijfers voor de vliegende wissels en super scores van 65% & 69%!
Britt nam na lange tijd Allstar Texel weer mee op concours en startte hem in het M2. Hij ging heel goed en werd gewaardeerd met 67,16 en 69,5%.
Als klapper van de dag startte Britt haar pony Nur Fuer Dich Texel in het Z2 en reed scores van 73,46 & 74,37%.
En nu allemaal languit op de bank!