Jerenzo Texel is officieel ZT en Grand Prix startgerechtigd!

Na een half jaar niet op wedstrijd te zijn geweest startte Eva vandaag met onze KWPN gekeurde hengst Jerenzo Texel (Enzo Ferrari x ibop elite d-oc pref prest Jazz) voor het eerst Inter2 in Benningbroek. De pas 8 jarige hengst is ontzettend werkwillig en liep de proef super door. Het werd dan ook door de jury gewaardeerd met bijna 66% en een 1e prijs in de gecombineerde Inter2/GrandPrix rubriek!
Ook startte Eva de voskleurige merrie Kado Rieta Texel (Governor x keur pref sport Burggraaf) in de Prix St Georges. De combinatie werd 2e met 62,6%. Super trots op deze mooi prestaties!
Nieuwsbericht KWPN:
De achtjarige KWPN-hengst Jerenzo Texel (Enzo Ferrari uit Vieta Corieta elite pref prest IBOP-dres D-OC van Jazz, fokker Wim van der Linde uit De Cocksdorp) maakte afgelopen zaterdag zijn Zware Tour-debuut onder het zadel van Eva van der Linde tijdens de subtopwedstrijd in Benningbroek. In de Intermédiaire II wist het duo een score van 65,956% neer te zetten. Deze score was ruim voldoende om de winst op naam te schrijven en om een startbewijs voor de Grand Prix te behalen.
Lees hier het nieuwsbericht van horses.nl