Hattrick voor Britt en Dark Knight Texel bij CDI Troisdorf!

In alle vroegte moesten de Children vrijdagochtend hun proeven rijden in het Duitse Troisdorf. Dark Knight Texel begon heel ontspannen. De combinatie werd 1e met 78,04% en zelfs 83.75% voor de quality mark (houding, hulpgeving, precisie en totaalindruk)! Een PR!

Zaterdag, tijdens de Landenproef, reden Britt en Dark Knight Texel een score van 77,20%. Opnieuw een 1e prijs en een nieuw PR!

Vanmorgen, op de laatste dag, moesten Britt en Dark Knight Texel de individuele proef rijden. Dark Knight Texel voelde echt zo goed, dat ze er nog een schepje bovenop konden doen. Ze wonnen de proef met 77,315% en stonden bijna 4% los!

Wat een geweldige ervaring, 3x voorop in de ereronde in Duitsland!
Nu lekker richting huis, super gezellig gehad met alle Nederlandse meiden.