Si Diva Corieta Texel op Veulenveiling Prinsjesdag!

Ook dit knappe veulen Si Diva Corieta Texel (Hermes x d-oc elite sport Burggraaf) wordt morgen geveild bij Veulenveiling Prinsjesdag!
Filly, dark bay, KWPN, 19-06-2022
Toptalenten van Texel kunnen traditiegetrouw niet ontbreken in de collectie van Veulenveiling Prinsjesdag. Si Diva Corieta Texel is weer een bijzonder merrieveulen uit de bekende Texel-fokkerij. Vader is de beroemde Hermes – onder Dinja van Liere de beste Nederlandse dressuurcombinatie van dit moment. Moeder Diva Corieta Texel presteerde zelf op Z2-niveau in de sport en is een dochter van de succesvolle fokmerrie Rieta Corieta. Deze Burggraaf-merrie is grootmoeder van Grand Prix-paard Eurolife Texel, de Lichte Tour-paarden Esperado’s Esteban en Discount Texel du Loup Pendu alsook van de KWPN-gekeurde Jerenzo Texel. Overgrootmoeder Heorieta gaf op haar beurt de Grand Prix-dressuurpaarden Dark Knight Texel en Black Painted Texel.