As dinsdag Veulenveiling Prinsjesdag!

As dinsdag bij Veulenveiling Prinsjesdag: Special Lady Texel (Jameson RS2 x elite prok sport Ferro)!
Filly, black, KWPN, 22-04-2022
Ook Jameson RS2 brengt Texel-talenten…
Special Lady Texel is gefokt uit één van de bekendste merries van de Texel-fokkerij: Wonderlady Texel. Deze Ferro-dochter werd uitgeroepen tot reservekampioene van de Nationale Merriekeuring in 2006 en viel telkens op door haar uitzonderlijke bewegingstalent. Dochter Special Lady Texel is een nakomeling van toptalent Jameson RS2 – de kampioen van de KWPN Hengstenkeuring van zijn jaargang. Grootmoeder Lady Texel bracht het Grand Prix-dressuurpaard Belle Lady Texel en gaat terug op de stammoeder Heorieta – moeder, grootmoeder en overgrootmoeder van een eindeloze lijst aan succesvolle dressuurpaarden.