Laatste dag om te bieden bij Veulenveiling Borculo!

Het is vandaag de laatste dag om te bieden op de hengsten Spotlight Texel (Las Vegas x Ferro) en Sunset Texel (Glamourdale x Apache) bij Veulenveiling Borculo! Om 19.30u sluit de veiling!
Er is louter sporttalent in Spotlight Texel te vinden. Grand Prix-paarden Belle Lady Texel (v. Krack C), Black Painted Texel(v. Painted Black) en Dark Knight Texel (v. Wynton) zijn enkele highlights uit deze unieke pedigree. Ook de KWPN goedgekeurde hengst Jerenzo Texel (v. Enzo Ferrari) vindt zijn oorsprong in deze moederlijn. Moeder Ellegant Lady Texel (v. Ferro) behaalde tijdens de keuring maar liefst 90 punten voor haar sublieme draf. Ook scoorde ze hoog op de galop en haar houding.
Een en al dressuurtalent in deze Sunset Texel. Vader Glamourdale werd de Werelkampioen in Herning en imponeert keer op keer in de internationale Grand Prix met de Britse Charlotte Fry. Aan moederzijde komen ook zeer goede sportresultaten voor. Moeder Gilithyia (v. Apache) behaalde het sport predicaat en is de halfzus van het Grand Prix-paard Cocksdorp Texel (v. Lingh). Prix St. Georges dressuurpaarden Www.Texel (v. Jazz) en Zip-A-Way-Texel (v. Krack C) komen ook voort uit deze pedigree.
Registreer snel op de website om optijd te zijn met bieden!