25 AUG Elite Foal Auction Borculo

Vanuit onze fokkerij worden Sunset Texel en Spotlight Texel geveild via de Elite Borculo Veulenveiling. De veiling vindt dit jaar online plaats.

De dressuurveiling start op dinsdag 23 augustus en loopt op donderdag 25 augustus. Voor het doen van online biedingen ga je naar je account of naar registreren.

48. Sunset Texel
Pedigree: GLAMOURDALE x APACHE
Studbook: KWPN
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Geboortedatum: 16-05-2022
Fokrichting: Dressuur
Btw-plichtig: Ja

Een en al dressuurtalent in deze Sunset Texel. Vader Glamourdale imponeert keer op keer in de internationale Grand Prix met de Britse Charlotte Fry. Aan moederzijde komen ook zeer goede sportresultaten voor. Moeder Gilithyia (v. Apache) behaalde het sport predicaat en is de halfzus van het Grand Prix-paard Cocksdorp Texel (v. Lingh). Prix St. Georges dressuurpaarden Www.Texel (v. Jazz) en Zip-A-Way-Texel (v. Krack C) komen ook voort uit deze pedigree.

Klik hier voor video 1 en video 2 van Sunset Texel.

55. SPOTLIGHT TEXEL
Pedigree: LAS VEGAS x FERRO
Studbook: KWPN
Geslacht: Hengst
Kleur: Donker bruin
Geboortedatum: 14-04-2022
Fokrichting: Dressuur
Btw-plichtig: Ja

Highlight alert: wie verstand heft van dressuurpaarden ziet meteen dat dit echt een rasechte topper is. Niet alleen overtuigt hij zelf, ook zijn familie doet van zich spreken. Want er is louter sporttalent in deze SpotLight Texel te vinden. Grand Prix-paarden Belle Lady Texel (v. Krack C), Black Painted Texel(v. Painted Black) en Dark Knight Texel (v. Wynton) zijn enkele highlights uit deze unieke pedigree. Ook de KWPN goedgekeurde hengst Jerenzo Texel (v. Enzo Ferrari) vindt zijn oorsprong in deze moederlijn. Moeder Ellegant Lady Texel (v. Ferro) behaalde tijdens de keuring maar liefst 90 punten voor haar sublieme draf. Ook scoorde ze hoog op de galop en haar houding.

Klik hier voor de video van Spotlight Texel