Met twee pareltjes hebben we het veulenseizoen van 2022 afgesloten!

Eerst werd gisterenavond het prachtige Jameson RS2 merrieveulen geboren uit onze elite ibop prok fokmerrie Ellegantrasse Texel (Jazz x Alcatraz). Deze merrie was als driejarige kampioen op de CK van Noord-Holland en liep vooraan mee op de Nationale Merrie Keuring in Ermelo. Ook is zij de moeder van Kevin Costner Texel (v. Negro). De hengst liep in 2019 onder Emmelie Scholtens, Trainingsstal Witte-Scholtens succesvol mee in de Pavo Cup en het WK Jonge Dressuurpaarden!
Vervolgens werd vanmorgen vroeg een prachtig hengstveulen van de hengst Hermes geboren uit onze elite ibop prok merrie Fay 1 Texel (Jazz x Ferro). Overgrootmoeder V’Alcatrasse Texel is oa de moeder van het Grand Prix paard Ego Tripper Texel van Marjan Hooge!
Inmiddels lopen er 17 onwijs mooie veulens in het land, een trotse fokkers hier!
Zoals elk jaar worden er een aantal veulens op de veilingen aangeboden, maar we verkopen ook vanuit huis dus neem vooral contact met ons op.
Foto: Hermes x Jazz x Ferro