Britt wint de KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Klasse Children in Exloo!

Britt won gisteren de competitie wedstrijd van de KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Klasse Children in Exloo! Met een mega score van 77,55%, en in de individuele proef zelfs 79,505%, werd ze samen met Dark Knight Texel eerste!
Persbericht KNHS:
Bij de children was Britt Kikkert – Van der Linde een klasse apart. Met Dark Knight Texel, die eerder door haar moeder Eva van der Linde in de Grand Prix werd uitgebracht, bleef ze ruim negen procent voor op de concurrentie. “Britt rijdt op een ervaren paard en ze stuurt hem heel harmonieus door de proef heen. De tactzuiverheid is geweldig maar het kan nog iets accurater. Hier zit zeker veel potentie in.”
Vorige week reed Britt met Nur Fur Dich haar M1 debuut, cat D pony’s in Anna Paulowna. De combinatie scoorde een mega PR van 80,5% en er stonden zelfs een paar 10’en op het protocol!