Las Vegas hengstveulen geboren!

Vannacht is dit knappe hengst veulen van Las Vegas geboren uit onze elite ibop prok merrie Ellegant Lady Texel (Ferro x Elite, pref, prest, sport d-oc Farmer)! En het was toch wel even spannend..
Zaterdag was Ellegant Lady niet fit en ze leek koliek te hebben. S’avonds moesten we met Jerenzo Texel naar de hengstenshow in Oudkarspel, maar we vertrouwde het toch niet! Op een eiland wonen of van een eiland af zijn is namelijk niet zo handig als er spoed is.
Dus kozen we het zekere voor het onzekere en brachten we onze fokmerrie naar Paardenkliniek Hollands Kroon. Zij hebben haar behandeld voor de koliek en in de gaten gehouden, waardoor ze gelukkig rustig de nacht in ging!
En vervolgens ontvingen wij vanmorgen deze foto van de kliniek! Wat een mooie verrassing!
Alles is goed verlopen, met de merrie gaat het super en het is een chique veulen. Super bedankt voor de goede zorgen!