Trots op deze mooie prestatie op het NMK!

, ,
Wat hebben we genoten van de Nationale KWPN Merriekeuring in Ermelo! Geweldige kampioen Niana V.O.D. (Desperado x Jazz) van familie van Os, gefeliciteerd.
Maar hoe bijzonder dat nr 2&3 uit onze Texelse fokkerij komen!
2. Nouvelle Feniz Texel (v. Glock’s Toto jr)
3. Nashville DS (v. Painted Black)
Beide uit de volle zussen Feniz Texel en Keyveniz Texel (Negro x Krack C).
Oma Veniz Texel (Krack C x Jazz) is ook de moeder van de ggk hengst Enzo Ferrari Texel (v Painted Black) en Iveniz Texel RS2 (v Negro) welke in 2016 Nederlands Kampioen was op de NMK
Op 21 september wordt de volle broer van Nouvelle Feniz Texel (Glocks Toto jr x Negro x KrackC) op Veulenveiling Prinsjesdag geveild! Dus stay tuned..
Bron Horsesnl: Normaal gesproken gaat de meeste aandacht uit naar de kampioene op de Nationale Merriekeuring, maar dit jaar staat er wel een heel bijzonder duo op de plaatsen 2 en 3. De als tweede geplaatste Nouvelle Feniz Texel (v. Glock’s Toto jr) en de als derde geplaatste Nashville DS (v. Painted Black) komen namelijk uit de volle zussen: Feniz Texel en Keyveniz Texel (Negro x Krack C). Niana V.O.D. (Desperado x Jazz) van familie van Os ging de twee halfzussen voorbij en werd door de jury dressuurkoningin van de KWPN Kampioenschappen 2021 gemaakt.
Lees hier het hele artikel van Horses.