Succesvolle wedstrijd in Den Burg!

Vandaag mochten de Texelpaarden eindelijk weer op wedstrijd! Het was het wedstrijddebuut voor Eva met onze 6-jarige ster prok merrie Kado Rieta Corieta Texel (Governor x keur pref sport Burggraaf) én gelijk in de klasse Z2 dressuur! Kado liep twee super fijne proeven. Het resulteerde in een megascore van 71,47% en 68,82%!
Vervolgens was onze 6-jarige elitemerrie Kristal Lady Texel (Everdale x elite pref prest sport Farmer) aan de beurt. Ook voor haar was het een debuut in de klasse Z2. Met veel controle en expressie reed Eva de merrie naar een topscore van 69,56% en 71,76%!
Hierdoor hebben beide merries vandaag het sport-predicaat behaald!
Last but not least was het ZZ-Zwaar debuut van Eva met onze KWPN ggk hengst Jerenzo Texel (Enzo Ferrari x elite pref prest ibop d-oc Jazz). In de eerste proef vloog er een traumaheli over, waardoor de combinatie even afgeleid werd, maar gelukkig herpakte ze zich snel. Het resulteerde in 69,79%. In de tweede proef stelde Eva Jerenzo Texel prachtig voor, met hoge cijfers voor de oefeningen en een 8 voor zijn gangen werd de eindscore 72,57%.
Al met al super tevreden met deze mooie resultaten!