Kom jij je topper kopen op Veulenveiling Prinsjesdag?

Princess Lady Texel en Poleposition Texel komen as dinsdag op Veulenveiling Prinsjesdag! Ben jij nog opzoek naar een talent voor de toekomst?๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Registreer je dan snel!

Bericht van Veulenveiling Prinsjesdag:

Get to now our collection…
๐‚๐ก๐ž๐œ๐ค ๐จ๐ฎ๐ญ ๐ญ๐ก๐ž๐ฌ๐ž ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐จ๐š๐ฅ๐ฌ. ๐“๐ก๐ž ๐›๐ซ๐ž๐ž๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐Ÿ ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฒ ๐•๐š๐ง ๐๐ž๐ซ ๐‹๐ข๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ซ๐จ๐ฆ ๐ƒ๐ž ๐‚๐จ๐œ๐ค๐ฌ๐๐จ๐ซ๐ฉ, ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐ก๐š๐ฌ ๐›๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ž ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž ๐ฆ๐จ๐ฌ๐ญ ๐ฌ๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ญ๐ก๐ž ๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ ๐ฒ๐ž๐š๐ซ๐ฌ. ๐๐ซ๐ข๐ง๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐‹๐š๐๐ฒ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐š๐ง๐ ๐๐จ๐ฅ๐ž๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐ซ๐ž๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐ก๐ข๐ ๐ก๐ฅ๐ฒ ๐ฌ๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐Ÿ๐š๐ซ๐ฆ.
๐๐ซ๐ข๐ง๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐‹๐š๐๐ฒ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐š๐ง ๐ž๐ฑ๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ฏ๐ž ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ฒ ๐›๐ฒ ๐ƒ๐š๐ข๐ฅ๐ฒ ๐ƒ๐ข๐š๐ฆ๐จ๐ง๐ ๐จ๐ฎ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž ๐ฏ๐ข๐œ๐ž-๐œ๐ก๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐จ๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž ๐Š๐–๐๐ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐Œ๐š๐ซ๐ž ๐’๐ก๐จ๐ฐ: ๐–๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐๐ฒ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ. ๐‡๐ž๐ซ ๐ก๐š๐ฅ๐Ÿ ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐‹๐š๐๐ฒ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐ก๐š๐ฌ ๐›๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ ๐š๐ญ ๐†๐ซ๐š๐ง๐ ๐๐ซ๐ข๐ฑ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ ๐š๐ง๐ ๐ข๐ฌ ๐œ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ฒ ๐ซ๐ž๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ ๐ญ๐จ ๐†๐ซ๐š๐ง๐ ๐๐ซ๐ข๐ฑ ๐ก๐จ๐ซ๐ฌ๐ž ๐๐ฅ๐š๐œ๐ค ๐๐š๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ.
๐ƒ๐š๐ข๐ฅ๐ฒ ๐ƒ๐ข๐š๐ฆ๐จ๐ง๐ ๐ฑ ๐…๐ž๐ซ๐ซ๐จ ๐ฑ ๐…๐š๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ
๐๐จ๐ฅ๐ž๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ก๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ ๐›๐ซ๐จ๐ญ๐ก๐ž๐ซ ๐จ๐Ÿ ๐…๐จ๐š๐ฅ ๐€๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐๐ซ๐ข๐ง๐ฌ๐ฃ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ’๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ญ๐จ๐ฉ-๐ฌ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ ๐๐จ๐ฎ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž ๐…๐ž๐ง๐ข๐ณ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ. ๐‡๐ข๐ฌ ๐ ๐ซ๐š๐ง๐๐๐š๐ฆ ๐•๐ž๐ง๐ข๐ณ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ž๐ ๐ญ๐ก๐ž ๐š๐ฉ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฏ๐ž๐ ๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ฅ๐ข๐จ๐ง ๐„๐ง๐ณ๐จ ๐…๐ž๐ซ๐ซ๐š๐ซ๐ข ๐š๐ง๐ ๐ญ๐ก๐ž ๐Š๐–๐๐ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐Œ๐š๐ซ๐ž ๐‚๐ก๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐จ๐ง ๐ˆ๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ณ ๐“๐ž๐ฑ๐ž๐ฅ ๐‘๐’๐Ÿ.
๐†๐ฅ๐จ๐œ๐ค’๐ฌ ๐“๐จ๐ญ๐จ ๐‰๐ซ. ๐ฑ ๐๐ž๐ ๐ซ๐จ ๐ฑ ๐Š๐ซ๐š๐œ๐ค ๐‚
๐‚๐ก๐ž๐œ๐ค ๐จ๐ฎ๐ญ ๐ญ๐ก๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐จ๐ง www.prinsjesdag.eu