Morgen is Veulenveiling Prinsjesdag!

Op dinsdag 16 juni zal de eerste online veiling van Veulenveiling Prinsjesdag 2020 plaatsvinden. Vanaf vrijdag 12 juni kan er online worden geboden op Popstar Texel!

Dinsdag 16 juni om 19.30 uur gaan we live, waar Peter van der Waaij namens Veulenveiling Prinsjesdag de laatste biedingen live in ontvangst zal nemen als veilingmeester en de laatste hamerslag zal laten vallen. Om 21.00 uur begint de live online veiling van de dressuurveulens. De veulens zijn uitgebreid op beeld vastgelegd door middel van foto’s en video’s.

Popstar Texel is nu al een échte showbink. Met zijn bravoure en houding maakt hij zijn naam nu al waar; daarbij blinkt hij ook uit door zijn goede beentechniek en souplesse. In beweging maakt Popstar Texel een opvallend mooi front en benadrukt hij zijn fraai gevormde hals. Vader Ferdinand behoorde in de sport tot de meest getalenteerde hengsten van zijn jaargang en ook zijn nafok lijkt veelbelovend. Moeder Golden Corofina Texel presteerde zelf in de dressuursport en datzelfde geldt voor grootmoeder W.Corofina Texel en overgrootmoeder P.Corofina Texel. Laatstgenoemde stond tevens aan de basis van meerdere succesvolle dressuur- en springpaarden, waaronder het internationale springpaard Marco V. Deze directe moederlijn gaf al meerdere Grand Prix-dressuurpaarden, waaronder Le Charmeur, Leonardo en Dirbini.

Direct damline: Le Charmeur (Grand Prix), Leonardo (Grand Prix), Dirbini (Grand Prix, Barbara Clement Klinger FRA), C.Dahling (Inter II, Kate Cowell GBR), Carbo (PSG, Julia Giner GER), Quartz de la Vie (PSG, Jacob Noerby Soerensen DEN)

Veulen wordt verkocht met btw

Klik hier voor meer informatie!