Super prestatie voor Eva met Jerenzo Texel!

Ontzettend trots op Eva en Jerenzo Texel!

Gisteren hebben ze meegereden op de Hippiade in Ermelo in de klasse M1. In een groot en sterk deelnemersveld eindigde ze de eerste proef met 67,83% op de 6e plaats waardoor de combinatie door mocht naar de 2e proef! Ook de tweede verliep super en daar scoorden ze 67,39%. Uiteindelijk werd de combinatie 11e van heel Nederland! Een geweldige prestatie met zo’n jonge hengst die zich echt super heeft gedragen tussen alle andere paarden! Bedankt voor de foto’s Ingrid Truijens!

Britt had met Topaas een super mooi parcours gesprongen, maar kregen helaas een pechbalkje! Uiteindelijk zijn ze 7e van Nederland geworden!

Allemaal super prestaties en nu gaan we ons voorbereiden op Sell Veulenveiling Brabant vanmiddag!