O’Neill Texel verkocht aan klant uit Dubai

Zaterdagavond 6 juli is het veulen O’neill Texel (Daily Diamond x Ferro) geveild tijdens de speciale editie van de Borculo Veulenveiling op Outdoor Gelderland! Graag feliciteren wij DXB Horses met de aankoop van dit prachtige hengstveulen! Voortaan zal hij door het leven gaan als O’Texel DXB.

Aanvullende informatie over dit veulen:
Vader van dit stoere, sterk bewegende veulen is de aansprekende Daily Diamond. De bij diverse stamboeken gekeurde Westfaler en oud KWPN-verrichtingskampioen voegt interessant bloed toe aan de Nederlandse dressuurfokkerij. Moeder V’Alcatrasse Texel is een dochter van legende Ferro en afkomstig uit een gewaardeerde Holsteiner stam. De preferente elitemerrie heeft zich volop bewezen in de fokkerij. Ze gaf drie opvallende dochters die de predicaten elite en IBOP dragen, maar de bekendste is de op Inter II-niveau geklasseerde hengst Ego Tripper Texel (Marjan Hooge).