Texelweekend was weer top met als hoogtepunt de topscores van onze kwpn goedgekeurde hengst Jerenzo Texel, super gereden door Eva!

Zijn M1 debuut; gelijk op gras, met veel paarden om hem heen, op een groot open veld! 5 proeven gereden in 3 dagen… 5x wint hij de klasse met daarbij de volgende percentages: 71.17, 70.5, 72.83, 69.5 en nog een keer 69.5%. Oftewel 13 winstpunten! Wat een gouden karakter en instelling heeft deze hengst!

Ook Fair Trade Texel was na een lange tijd weer mee! Beide proeven scoorde hij een mooie winstpunt in de Prix St Georges en nog een 2e plaats!

Last but not least Britt en Topaas. Britt haar eerste Texelweekend, het was een feestje! 2x een eerste prijs bij de B pony’s dressuur, een foutloos parcours in de BB en B springen en ook daar een 1e en 2e prijs!

Organisatie bedankt en tot volgend jaar!