Hierbij een nieuwsbericht op 20 oktober van Horses:
Op de Subtop-wedstrijd in Nijkerk eiste Diederik van Silfhout met de De Niro-zoon Dahlhoff de overwinning op in de Lichte Tour-rubriek, maar hij kreeg de nodige tegenstand van Marjan Hooge, die zowel het rode als witte lint in ontvangst mocht nemen. Volgende week rijdt de amazone haar eerste internationale wedstrijd bij de senioren en besloot daarom om haar Jazz-nazaten Eskara de Jeu en Ego Tripper Texel vandaag de ring in te rijden.
https://www.horses.nl/sport/marjan-hooge-overstap-naar-de-u25-is-een-nieuwe-uitdaging

Op 25 oktober vond er een spetterend debuut klaar voor Marjan Hooge en Ego Tripper Texel bij de senioren. Ze werden vierde in de Prix Sint Georges bij CDI Exloo!
Op RTV Drenthe is een leuke video terug te vinden van de Drentse Amazone. Wij hebben het filmpje op onze facebook pagina geplaatst.