Een ongelofelijk bijzondere avond was het afgelopen woensdag bij Veulenveiling Prinsjesdag in Ermelo!

Onze top favoriet Nouvelle Feniz Texel (Glock’s Toto jr x elite sport Negro x prest prok Krack) maakte er een zeer spannend maar succesvol biedduel van!
Na de presentatie bleek dat veel mensen dezelfde kwaliteit hadden gezien als wij al eerder zagen. Het was erg druk bij haar box met Nederlandse en Buitenlandse klanten die veel interesse in haar hadden.
Dit bleek vervolgens ook bij de veiling zelf, waar het bedrag al snel boven de € 50.000,00 kwam. Uiteindelijk eindigde het biedduel op een top bedrag van € 85.000,00 en werd Nouvelle Feniz Texel topper van de veulenveiling! Wat een geweldige avond! Ze is gekocht door een 10 jarig meisje, die gelijk samen met haar familie een klik met deze superster had.

Ook onze andere veulens gingen voor mooie prijzen weg en naar leuke nieuwe eigenaren! Onder andere onze Nice-Corofina Texel die gekocht werd door onze werknemer Julia Esselman en haar moeder. Ontzettend leuk, wij wensen haar dan ook veel plezier en succes met deze topper in de dop!

We kunnen terug kijken op een onvergetelijke avond en hebben nu alleen nog Sell Veulenveiling Brabant voor ons. Dus ben jij nog opzoek naar een mooi en kwaliteitsvol veulen, kijk dan snel naar de collectie!