Voor Fokkers, door Fokkers!
Als vervolg op de Fokkerijdagen organiseert de Paardenkrant dit jaar voor de eerste keer Veulenvisites. Als voorbereiding op het fokkerijseizoen stonden de hengsten centraal,  maar nu komen de merries en veulens in het brandpunt van de belangstelling te staan!
Springfokkerij familie van Straaten en Stoeterij van der Linde openen hun deuren om de veulens van dit jaar te presenteren en hun persoonlijke visie en ervaring te delen met een selecte groep fokkers.

Wat kunt u verwachten?
Praktijkinformatie en persoonlijk contact staan tijdens de veulenvisites op de eerste plaats.
U wordt in een selecte groep van maximaal 50 fokkers gastvrij ontvangen en kunt in de middag genieten van een uitgebreide lunch. Onder leiding van de betreffende fokker worden de spring- en dressuurveulens gepresenteerd, samen met u beoordeeld en wordt de hengstenkeuze besproken. Tijdens een persoonlijk interview gaat hoofdredacteur Dirk Willem Rosie in op de visie van Fred van Straaten en Wim van der Linden.

Fokkerij clinics
Bij beide veulenvisites wordt een clinic gegeven die aansluit op de activiteiten van het bedrijf. Zo gaan we bij Springfokkerij van Straaten het vrijspringen beoordelen onder leiding van Arnold Kootstra en Frederik De Backer.
Bij Stoeterij Van der Linde staat de clinic in het teken van Veulen tot Grand Prix waarbij dochter Eva haar ervaring als opleider tot Grand Prix deelt.

Inschrijf kosten per deelnemer
€ 30 voor Paardenkrant-abonnees
€ 60 voor niet-abonnees. Wilt u ook 50% korting? Meld u dan snel aan als abonnee via onze abonneerpagina.

Schrijf u in
Om deel te nemen aan de Paardenkrant Veulenvisite kunt u zich inschrijven per veulenvisitevia deze website