Door middel van een Wild Card wordt Magic Mike Texel (Dreamboy x ster prok Jazz x elite pref Alcatraz) toegevoegd aan de collectie van Nationale Veulenveiling Prinsjesdag as. woensdag 20 september in Ermelo.

Hierbij een stuk uit het nieuwsbericht op facebook:
Veulenveiling Prinsjesdag gaat voor kwaliteit en verstrekt bij uitzondering wildcards aan zeer speciale veulens. Nadat vorige week op deze wijze nog twee springveulens werden toegevoegd aan de uitmuntende collectie, is daar in de laatste week één dressuurveulen bij gekomen. Uit de fokkerij van Prinsjesdag fokker van het jaar 2016, Wim van der Linde, komt de buitengewoon bewegende Dream Boy-zoon Magic Mike Texel. 

Magic Mike Texel kan héél goed bewegen en heeft -zeker voor een Dream Boy- een exceptionele draf. Dat heeft hij van zijn moeder D’Alcatrasse Texel mee gekregen, die merrie kan zelf ook enorm goed draven.” Vader Dream Boy presteert zeer verdienstelijk in de Lichte Tour met Hans Peter Minderhoud en is één van de meest spraakmakende sport- en fokhengsten van zijn generatie. Net als het gros van de paarden van Wim van der Linde, gaat ook dit veulen terug op een voornamelijk springgefokte moederlijn, namelijk de vooraanstaande Holsteiner stam 242. Hiermee is een sterke basis gelegd en liggen kracht en hardheid verankerd in de pedigree van Magic Mike Texel.