Afgelopen dinsdag, 5 september 2017, was Sell Veulenveiling Brabant in Asten. De veiling was een groot succes!

Montecarlo Texel (Glocks Toto jr x prest pref prok KrackC) werd de veilingtopper en verkocht aan Olympische amazone Laura Graves (USA)!

Een reactie van Wim: “Deze jaargang is buitengewoon, dat maak ik nooit meer mee.Je fokt ze uiteindelijk voor de sport, dat ze dan bij zulke ruiters terecht komen, daar kan ik alleen maar van dromen.”

Verder werd May Fay Texel (Ferdinand x elite Jazz) gekocht door Familie van Limpt! We zijn erg blij met dit goede adres. Familie van Limpt heeft ook de door ons gefokte Golddigger Texel in eigendom.

Hierbij het nieuwsbericht van Sell Veulenveiling Brabant:
De Glock’s Toto jr.-nakomelingen zijn op SELL Veulenveiling Brabant erg gewild. Zo werd Milano van de Baanse (mv. Riant) al voor 10.000 euro afgeslagen en investeerde de sponsor van de Amerikaanse Olympische amazone Laura Graves, Dr. Robert Lindholm, voor 27.000 euro in Montecarlo Texel (mv. Krack C). Lindholm, die eerder al bij Schockemöhle een Totilas-nakomeling aanschafte, heeft met de Glock’s Toto jr.- zoon een duidelijk doel voor ogen: de Olympische Spelen van 2028.