Excellent Dressage Sales op 5 augustus 2017 met onder andere: Movie Star Texel!

Glock’s Toto Jr. – Negro | 30-04-2017 • Zwart • Hengst

Deze prachtige nakomeling van toptalent Glock’s Toto Jr. is een feestje om naar te kijken. Met veel zelfhouding marcheert hij door de baan. Er zijn weinig veulens die zo kunnen draven als Movie Star Texel. Dat talent heeft hij niet van een vreemde, de zoon van Glock’s Toto Jr. komt uit een super interessante fokfamilie. Moeder is Feniz Texel, een elite sport merrie van Negro en behaalde 80/85 op de stamboekkeuring. Feniz is de volle zus van de NMK kampioene RS2 Iveniz Texel, die in 2016 met overmacht naar de titel draafde. Ook de KWPN goedgekeurde hengst Enzo Ferrari Texel komt uit dezelfde stam als deze Movie Star Texel. Achter deze toppaarden komt een indrukwekkende rij met sportpaarden. De afstamming van dit rassige veulen en opvallend goede moederlijn maken hem een bijzonder interessante aankoop voor de hengstenopfok.

De veiling vindt plaats op zaterdag 5 augustus tijdens het wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo.

Video Movie Star Texel: https://youtu.be/Rf30ssA8UwE