Lotje Schoots en Cocksdorp Texel wonnen 18 juni 2017 de Grand Prix Kür bij CH Haarlemmermeer!

“Ik was heel tevreden, want alle onderdelen lukten heel goed. Ondanks de temperaturen en de mindere bodem bleef hij er goed aan trekken. Ik was blij met hem”, vertelt Schoots na afloop. De amazone benoemt de passage en de zijgangen als hoogtepunten van haar kür op muziek op de klanken van Sweet Caroline. “De piaffe kan hij eigenlijk ook heel goed en dat lukt in de ring ook steeds beter. Eigenlijk was ik over de hele linie tevreden. Cocksdorp Texel liep nu op de oude kür van Torricelli. Ik heb goede herinneringen aan die muziek, maar het is wel de bedoeling dat hij een eigen kür krijgt.”

Lees hier het volledige bericht van De Hoefslag:
https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/subtop-lotje-schoots-zegeviert-kur-ch-haarlemmermeer.html