Op 29 april 2016 adopteerde N’Alcatrasse Texel haar eerste hengstveulentje bij Merel Dierks, Dierenkliniek Dennenoord. Wat doet ze dat geweldig, maar niet anders dan verwacht!

Lees hier een gedeelte van ons interview met De Hoefslag:
‘Vorig jaar hadden we een veulen van wie de merrie vlak na de geboorte overleed’, vertelt Wim van der Linde. ‘We konden toen heel snel vanuit Dierenkliniek Dennenoord van Merel Dierks een pleegmoeder krijgen. Omdat N’Alcatrasse voor ons al genoeg gedaan heeft, besloten we haar aan Merel te geven, zodat zij eventueel ook als pleegmerrie zou kunnen dienen.’

De fokker legt uit dat N’Alcatrasse altijd een geweldige moeder was, die altijd supergoed voor haar veulens zorgde en volop melk gaf. ‘Bij ons heeft ze voor genoeg nakomelignen gezorgd. Ze is 22 en hoeft zelf geen veulens meer te baren. We hoopten op deze manier iets terug te kunnen doen voor Merel.’

Lees hier het volledige artikel:
https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/springveulen-texel-merrie-wim-linde.html