Afgelopen zondag, 5 maart 2017, startte Eva de prachtige gitzwarte ruin Dark Knight Texel in de Prix St. Georges in Benningbroek.

De combinatie reed een waanzinnig goede proef, wat resulteerde in een 1e plaats met bijna 72%! Dit resultaat is extra knap, aangezien Eva in verwachting is van haar derde kindje en inmiddels halverwege haar zwangerschap is!

Zoals Eva zelf vertelde; ”Mijn jasje zit met elastiekjes bij elkaar, dus ik weet niet hoe lang ik nog volhoud om concours te rijden. Thuis gaat het rijden prima, maar om in zo’n proef de hele tijd door te zitten en bijvoorbeeld uitgestrekte draf te rijden is niet altijd fijn”.

De zwarte Wynton-zoon is een indrukwekkende verschijning en maakte ook nu weer indruk op de jury.
“Hij voelde ook echt heel goed. Aan de score te zien zag het er hetzelfde uit als hoe het aanvoelde. Hij kan soms wat heet worden, maar nu was hij gecontroleerd heet. Dan voelt hij zo gaaf aan. Daarnaast is hij natuurlijk superknap met zijn mooie front en geweldige voorbeengebruik.”

Lees het hele artikel op horses.nl:
https://www.horses.nl/sport/eva-linde-jasje-zit-elastiekjes-vast/