Eva en Dark Knight Texel (Wynton x keur pref prest Caritas) winnen hun Intermediaire 1 debuut met ruim 69% op de subtopwedstrijd in Barsingerhorn!

Verder werd de combinatie 2e in de Lichte Tour met ruim 68%. Ook werd Dark Knight Texel 3e tijdens de ruinenkeuring.

Een super dagje voor Eva en Dark Knight Texel!

Zoals op horses.nl vermeld stond:
Eva van der Linde komt met de achtjarige ruin Dark Night Texel sinds vier maanden uit in de Lichte Tour en hield hem een paar maanden thuis door te trainen.  “Het ging voor mijn gevoel heel goed en ik ben super blij met de punten”, vertelt Van der Linde enthousiast. “Het was vandaag foutloos maar ikzelf zou het nog wel iets netter kunnen afwerken. Ik wilde graag kijken of hij de Inter I-proef ook aan zou kunnen en dat kan ie!” vervolgt ze lachend.

Doordat haar instructeur Edward Gal in Rio was, had Van der Linde al even niet gelest. “Volgende gaan we weer op les. Ik heb verder geen wedstrijden op de planning staan en ga thuis weer even verder doorknutselen. Dark leert snel en ik denk dat de scores nog verder omhoog kunnen.”

https://www.horses.nl/sport/eva-linde-op-debuut-naar-hoogste-dagscore/