Op zaterdag 9 januari 2016 had Eva met Dark Knight Texel en met Belle Lady Texel wedstrijd in de Subtop in Benningbroek.

Beide paarden lieten zich erg goed zien en deden goed hun best!

Dark Knight Texel werd 3e in het ZZ-Zwaar en Belle Lady Texel won de Intermediaire 1!

Hierbij het nieuwsbericht op www.dehoefslag.nl:

Ook in de Intermediaire I viel Eva van der Linde in de prijzen. Met haar Belle Lady Texel (v. Krack C) scoorde ze 65,83% wat een eerste plaats opleverde. ‘Ik was al zo blij dat ik er lekker aan kon blijven rijden’, begint Eva enthousiast. ‘Belle stond scherp aan mijn hulpen. Ze scoorde hoge cijfers in het drafgedeelte, maar ook voor de serie om de twee en de verzamelde stap. Het was alleen zonde dat ik in plaats van vijf wissels om de drie er zeven maakte. Verder werd ze af en toe wat kort in de hals. Met Belle wil ik dit jaar de overstap maken naar de Midden Tour. Maar dat doe ik pas als ik vind dat ze er klaar voor is. Dit jaar gaan we van Belle ook een embryo spoelen. We zitten te denken aan de hengst Glock’s Toto Junior (v. Totilas red.). We hebben er al een aantal veulens van en dit jaar verwachten we er ook weer acht van deze hengst. Hij lijkt heel goed te passen bij onze merries’, vertelt Eva, die vele paarden van de stoeterij van haar vader rijdt.

https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/subtop-hoogste-dagscore-juniore-kurstjens.html