24, 25 en 26 april 2015 was het weer zo ver; Texelweekend 2015.

Een weekend waarin heel Texel in het teken staat van het grote meerdaagse concours in Den Burg.

Ook dit jaar deden er een aantal fokproducten van ons mee!

Zo kwam Lotje Schoots met Cocksdorp Texel naar het eiland om hem te starten in het ZZ-Zwaar, zoals Lotje zelf op haar website schreef: Cocksdorp Texel liep 4 proeven in het ZZ-Zwaar en nam 3 keer de overwinning mee naar huis en 1 keer een tweede plaats. Met een persoonlijk record zijn we op de goede weg. Hij heeft veel geleerd en het is heel nuttig geweest om hem een paar dagen achter elkaar te starten. Hij heeft ongelofelijk veel talent en dat gaat zeker goed komen! 

Ook Eva was zeer succesvol met Belle Lady Texel in de Lichte Tour en Dark Knight Texel in het Z2 dressuur. De combinatie reed dan ook met beide paarden alle proeven in de prijzen! Met als mooie afsluiter Dark Knight Texel die de kür op muziek won met 71,5%! Belle Lady Texel werd in de kür op muziek 2de met 70,125%.

Bedankt voor de goede organisatie!

Hierbij een aantal leuke persberichten:

https://www.horses.nl/algemeen/texelse-successen-op-texel/

https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/subtop-drie-keer-raak-schoots.html