Gisteren, 12 april 2015, deden er twee Texel-paarden mee aan de subtopwedstrijd in Aerdenhout. Lotje Schoots met Cocksdorp Texel (v. Lingh) en Shanna Lust met Black Painted Texel (v. Painted Black).

Beide combinaties startten hun paarden pas net in het ZZ-Zwaar maar het gaat ze erg goed af!

Dee 2e proef won Lotje met Cocksdorp Texel met 65.15%.

Shanna Lust werd 3e met Black Painted Texel met 63,14%.

Hierbij een leuk nieuwsbericht van horses.nl:

In proef 38 was de winst voor Lotje Schoots met Cocksdorp Texel (v. Lingh): 65,14%. De combinatie, een jaar geleden nog KNHS Kampioen in het Z2, maakte vorige week succesvol haar Subtopdebuut. De amazone reageert: “Over de tweede proef was ik best tevreden. We hebben nog maar zo’n tien wedstrijden gereden samen. Het is een ijverig paard en ik denk dat het een paard met een grote toekomst is.” Ook het rode lint ging naar een fokproduct van Stoeterij van der Linde: Black Painted Texel (v. Painted Black) liep onder Shanna Lust naar 63,14%.