Op 25 april 2015 vindt de Excellent Dressage Sales plaats in Hooge Mierde.

De organisatie is in handen van een succesvol team uit de internationale dressuurwereld: Joop van Uytert, Nico Witte, Tim Coomans, Gertjan van Olst en Joep Schellekens.

Op de Sale wordt Guccicatrasse Texel aangeboden.

Meer informatie en een filmpje van deze prachtige merrie:

Elite merrie Guccicatrasse Texel is een dochter van de bekende hengst Bretton Woods. Ondanks haar jonge leeftijd behaalde ze al successen. Ze werd door haar goede prestaties op de Centrale Keuring uitgenodigd voor de Nationale Merrie Keuring in Ermelo. Het predikaat keur werd behaald nadat ze een uitstekende IBOP test had afgelegd met maar liefst een 9 voor haar manier van galopperen. In het najaar van 2014 deed Guccicatrasse Texel mee aan de VSN Trofee waarbij ze uitgenodigd werd voor de finale. Daar eindigde Guccicatrasse Texel uiteindelijk bij de beste 10.

Filmpje: https://youtu.be/3juMj0aZKi8