Tijdens de indoor kampioenschappen reden er 3 texelse paarden mee; Cocksdorp Texel en Black Painted Texel in het ZZ-Licht en Dark Knight Texel in het Z2 dressuur.

Cocksdorp Texel liep twee nette proeven en dit resulteerde in een 5e plaats, zoals Lotje op haar eigen website schreef:

Tijdens de indoorkampioenschappen heeft Cocksdorp Texel een mooie 5de plaats behaald in het ZZ-L. We hadden niet de vorm die we normaal hebben, maar desondanks waren we toch erg tevreden met deze score. We gaan lekker verder starten in het ZZ-Zwaar.

Black Painted Texel en Shanna Lust deden ook erg hun best en reden twee goede proeven! In het sterke deelnemersveld viel de combinatie buiten te prijzen.

Dark Knight Texel heeft nog wat minder ervaring met grote wedstrijden en vond de entourage toch wel erg spannend. In de gespannen proeven zaten gelukkig ook een aantal erg goede stukken! Het was een zeer leerzame ervaring voor Dark Knight Texel!